Att man aldrig lär sig :-)

Trots att jag bloggat och använt webbformulär i flera år glömmer jag fortfarande att kopiera det jag skriver innan jag publicerar det.  Häromkvällen satt jag och skrev ett långt inlägg och skulle lägga till en bild men bilden blev fel och när jag skulle ta bort den tog jag bort hela inlägget. Givetvis orkade jag inte börja skriva igen utan började pyssla med annat.. Tänk att man aldrig lär sig att kopiera eller spara mellan varven :-).

Nu har jag varit av med hostan över en vecka och kroppen börjar känna sig fit for fight, men min läkare vill att jag tar det lugnt tills alla prover är klara. Efter de första proverna kunde hon se att jag haft en infektion i kroppen och nu vill hon veta vad det är. Förutom x-antal blodprover, hals och näsprover så har jag varit och röntgat lungor och hjärta. Imorgon torsdag ska doktorn ringa och berätta vad proverna har att säga. Det är märkligt det här med sjukhus, prover och läkare men det väcker alltid någon form av obehag inom en trots att jag så innerligt uppskattar det dom gör och att vi har så fin vård i Sverige.

Kan man inte träna (mer än att hänga och dingla i köket, promenera och göra armhävningar) så kan man ju umgås med nära och kära. Vi har ju nyligen haft besök av Sanna från Sandviken, svärföräldrarna var på blixtvisit och hämtade Cayo som bott hos oss medan dom har varit på semester och DSC_1351igårkväll fick vi ett oplanerat besök av Konstaplarna Riikka och Johanna, det är alltid lika roligt när dom svänger förbi och säger hej.DSC_1412

Häromdagen fick jag mina nya kläder från VIRUSintl.dk. Tidigare har jag bara haft kläder från deras Stay warm kollektion men nu har jag beställt kläder för träning och lopp som går under de varmare årstiderna (Bioceramic). Har du aldrig testat kläder från VIRUSintl så gör det! Dom är så himla sköna och har en tuff design. Knappar ni in koden alanko så får ni 15% rabatt på allt ni handlar.

Håll tummarna gott folk för att alla prover är ok så att jag kan köra igång igen, det är bara en och halv vecka till Arena run och det vill jag ju inte missa.
DSC_1410

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *