Det blir inget Arena run för mig

Den där envisa hostan som aldrig ville ge med sig och som nästan fick mig att bryta Spartan winter race berodde på en kraftig infektion i kroppen och då är det ju inte så himla bra att både träna och tävla. Med facit i hand har allt gått bra, röntgen av hjärta och lungor såg bra ut och ett flertal av alla blodprover var också som dom skulle.

Men och alltid detta men… Infektionen finns fortfarande kvar och det gör att min läkare avråder mig bestämt från träning och tävling fram till v.9 då nya prover ska tas och nytt läkarbesök väntar. Skulle jag känna mig helt (HELT!) frisk innan v.9 är det okej att börja träna lite lättare.

Det var både ett underbart samtal när doktorn ringde, för självklart har jag varit orolig för vad röntgenplåtarna skulle visa – jag har aldrig haft den här hostan förut och aldrig under så lång tid så jag kände på mig att något var fel (trots att två läkare sa att det inte var något att bry sig om). Även fast jag blev jätteglad över fina plåtar av hjärta och lungor så känns ytterligare tre veckor utan träning fasansfull! Alltså, vad gör folk som inte tränar när dom är lediga? Trots att infektionen gör mig ovanligt trött så klättrar jag redan på väggarna -fniss det gör jag ju faktiskt på riktigt också, tänkte inte på det :-). Men seriöst vad gör man? Man kan ju inte bara sitta still..

Hur som haver idag var jag på Ddos dagen på Södermalm och det var en fantastisk konferens.  Jag har alltid varit intresserad av IT-säkerhet, skadlig kod och bekämpning av annan brottslig verksamhet på Internet så den här typen av konferenser låter mig riktigt frossa i kunskapsinhämtning!

Ddos är en form av attacker som illasinnade människor utsätter företag, tjänsteleverantörer, organisationer mfl för. Man skickar stora mängder data mot ett företags nätverk och på så sätt sänker man dem för kortare eller längre tid (väldigt förenklad förklaring).

Nu ska jag sitta här och tycka synd om mig själv ett tag…
Haha, jag skojar bara :-),  jag ska chatta lite med supporten till mitt webbhotell och det är alltid lika roligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *