Träning när den är som bäst

Den här veckan har varit helt underbar rent träningsmässigt. Jag har kört riktigt tuffa, tunga pass och vad jag än har gjort så har kroppen svarat upp. Det har varit tungt men ändå så lätt, jag har kört tills musklerna har bränt som eld men de har fortsatt att leverera och pulsen har efter ett intensivt pass snabbt gått tillbaka till det normala. Det är så roligt och jag har varit så glad, fortsätter det så här kommer året bli riktigt spännande.

Nästa vecka blir det återbesök hos läkaren och nya prover för att kolla upp sänkan men så bra som jag mått den här veckan så tror jag att infektionen lämnat min kropp.

Ytterligare en tävling har bokats och det är Toughest i Holmenkollen,Oslo – ett av mina favoritrace eftersom jag älskar backar.

Jag sitter i sängen skriver på bloggen, får fötterna värmda av hunden och njuter av att Sara Dawn Finder är med på melodifestivalen . Hon är verkligen en fantastisk artist som man blir glad av.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *