Bilder

Styrketräning och nål i örat

Igår fick vi besök av Sanna som går en kurs i öronakupunktur, det verkar vara en bra utbildning och det var lite cool att agera försökskanin ikväll.
Dagen började medf att titta på Petter som berättade lite om Arena run och glädjande nog så innehåller loppet en mängd trappor – jag älskar löpning i backar och trappor, det passar min kropp.

Efter tre dagar med antibiotika så är mn hosta helt borta och det firade jag med ett lugnt pass på gymmet där jag körde rygg, bakaxlar och mage. I morgon ska jag springas några kilometer på band och sen kan jag nog börja öka träningen succesivt.

I början på nästa vecka misstänker jag att mina nya kläder från VIRUSintl.dk kommer. Det är kläder som jag kan använda inomhus och ute när vår och sommar kommer.

Melodifestivalen har precis slutat och jag satt vid tv:n hela tiden men har inte hört en låt… Hur har det gått till egentligen? Det var väl helt enkelt roligare att prata med Amanda och beräötta om alla fanatiska turfare som finns i området. Turf game är typ en lek för vuxna där man samlar zoner men vissa vuxna tar det här på blodigaste allvar och det är riktigt kul.

FB_IMG_1454792653552